Hírek

Szeretne természetes környezetben kikapcsolódni?
2013 May 13.

Érdemes ellátogatnia a Pécstől 20 perc távolságra lévő Bükkösdi Ökoparkba, ahol a gyönyörű környezetben, a vadasparkban kapcsolódhat ki családjával.

Az 550 hektáros park területén vadasparkot, vadaskertet nézhetnek meg a látogatók. Itt olyan őshonos háziállatokkal találkozhatnak, mint a szürke marha, rackajuh, ló, mangalica, vagy a bivaly. Kisebb kertjeinkben Magyarországon előforduló nagyvad fajok egészen közelről láthatóak.

Aki szereti a finom ételeket, biztosan nem távozik éhesen, az új, színvonalas Galagonya étteremből, ahol igazi különleges vadételeket is megkóstolhat.
Említésre méltó, hogy az étterem saját beszállítókkal büszkélkedhetnek, és az ételek nagy részét saját tenyésztésű állatokból készítik el.

Ízelítő az étlapról:

- Bivaly derék vörösboros mártással, vadszedres árpagyöngyével

- Bárányérmék rackabárányból

- Szarvas sonka füstölve áfonyamártásban, sárgadinnyével

- Fácánleves fürjtojással

- Szűz sült szalonna kalodában, magyaros köleskásával

Tegye emlékezetessé gyermeke esküvőjét, bankettjét, az akár 150 fő befogadására is alkalmas étteremben, amely ideális borestek megtartására is!

További információ és bejelentkezés (+36)30 518 2133

www.etterem@okobukkosd.hu

 

A Dél-Dunántúli Falusi Turizmus Klaszter kialakítása (DDOP-2.1.3/A-10-2010-0009 projekt) az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Kedvezményezett: Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Szövetség (7625 Pécs, Vince u. 9/2)

Az Egyesület működési költségeinek támogatói

a NEA-TF-15-M-0295, NEA-NO-16-M-0320 illetve a NEA-NO-16-SZ-0368 azonosító számú pályázatokban: