Hírek

Nemzeti Higiéniai Útmutató
2012 May 11.

Elkészült a Nemzeti Higéniai útmutató

Nemzeti Higiéniai Útmutató
A Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal koordinációjával, a hazai vendéglátásban érintett szakmai civil szervezetek együttműködésével, társadalmi munkával elkészült a Nemzeti Higiéniai Útmutató. Az útmutató célja, az egységes szemlélet kialakítása az élelmiszerbiztonság szavatolása érdekében, az elsődleges termeléstől egészen a forgalomba hozatalig, beleértve ebbe a végső fogyasztást megelőző vendéglátást és étkeztetést. Ez jelenti a „farmtól az asztalig„ a teljes élelmiszerláncban gondolkodást, ahol minden élelmiszeripari szereplőnek szavatolnia kell, hogy az élelmiszerbiztonság nem kerül veszélybe.

Forrás: www.falusiturizmus.eu

A Dél-Dunántúli Falusi Turizmus Klaszter kialakítása (DDOP-2.1.3/A-10-2010-0009 projekt) az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Kedvezményezett: Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Szövetség (7625 Pécs, Vince u. 9/2)

Az Egyesület működési költségeinek támogatói

a NEA-TF-15-M-0295, NEA-NO-16-M-0320 illetve a NEA-NO-16-SZ-0368 azonosító számú pályázatokban: