Hírek

Magyar Üzleti Világ Meghívója
2012 September 13.

Meghívó a Dunántúl legjelentősebb üzletember találkozójára, amelyet 2012.09.27-én tartanak Bikácson

Meghívó a Dunántúl legjelentősebb üzletember találkozójára

Ezúton szeretném sok szeretettel meghívni a 26. Üzleti Randi Találkozóra, mely mind nagyságában, mind értékeiben az ősz legjelentősebb üzleti kapcsolatépítő rendezvénye lesz

Jöjjön el és találkozzon, mutatkozzon be 60-70 kkv vezetőnek, akik arányosan gyártó, termelő, szolgáltató és kereskedő szektorból érkeznek.

Országos rendezvényünkre érkezik Közép-Európa meghatározó építőipari vállalata a Leier Hungária Kft. , és Kelet-Európa piacvezető logisztikai szolgáltatója a Waberer’s International Zrt. egy-egy kompetens vezetője is, hogy beszállítói lehetőségekről lehessen velük tárgyalni.

Ha szeretne új piacokhoz jutni, modern üzletszerző technikákat tanulni, és használni, továbbá már aznap hosszútávon gyümölcsöző kapcsolatokkal gazdagodni, jöjjön, foglalja le a helyét a szeptember 27-ére, Bikácsra (Dunaföldvártól 35 km-re) a 26. Üzleti Randi Találkozóra!

Program, bővebb információ és jelentkezés: http://www.uzletirandi.hu/talalkozo

 Forrás http://www.uzletirandi.hu

A Dél-Dunántúli Falusi Turizmus Klaszter kialakítása (DDOP-2.1.3/A-10-2010-0009 projekt) az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Kedvezményezett: Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Szövetség (7625 Pécs, Vince u. 9/2)

Az Egyesület működési költségeinek támogatói

a NEA-TF-15-M-0295, NEA-NO-16-M-0320 illetve a NEA-NO-16-SZ-0368 azonosító számú pályázatokban: