Hírek

II. Horvát-Sváb-Magyar Egybesült Fesztivál
2017 July 18.

2017.07.30-án (vasárnap) 11:00-tól Nagynyárádon rendezi meg a II. Horvát-Sváb-Magyar Egybesült Fesztivált a Nagynyárád-Grossnaarad Magyar-Német Baráti Kör, a Nagynyárádi Német Nemzetiségi Önkormányzat, a Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Egyesület és a Dél-Dunántúli Falusi Turizmus Klaszter.

A rendezvény pontos helyszíne: Nagynyárád, a templom melletti tér.

Olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik szeretnének baráti hangulatban, közösen főzőcskézni és egy kellemes napot együtt eltölteni, nem versenyezni. Minden csapat azt készít, amit szeretne körülbelül 30 főre (lehet akár csak 1 féle).
Az ételek elkészítéséhez szükséges eszközöket (grill, tárcsa, evőeszközök, tálaló edények), valamint az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat minden csapat saját magának biztosítja. A költségekhez csoportonként 5.000,- Ft-tal tudunk hozzájárulni. Ennek igénybevételének a módjáról a jelentkezőknek külön tájékoztatást küldünk. A tűzrakáshoz szükséges faanyagról vagy faszénről mi gondoskodunk az előzetes igények visszajelzése alapján.
Sörpadot és sörasztalt mindenkinek tudunk adni, de a sátrak korlátozott száma miatt aki tud, az hozzon magával.
A főzés végén minden csapat körbejár és megkóstoltatja az elkészített ételét a többi csapattal (műanyag kóstoltató edényeket biztosítunk).
A jelentkezéseket az alábbi elérhetőségeken várjuk legkésőbb 2017. július 27-ig:
Vinczen Emőke
info@baranyavidek.hu
70/413-8018
Szeretettel várunk mindenkit!

A Dél-Dunántúli Falusi Turizmus Klaszter kialakítása (DDOP-2.1.3/A-10-2010-0009 projekt) az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Kedvezményezett: Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Szövetség (7625 Pécs, Vince u. 9/2)

Az Egyesület működési költségeinek támogatói

a NEA-TF-15-M-0295, NEA-NO-16-M-0320 illetve a NEA-NO-16-SZ-0368 azonosító számú pályázatokban: