Fügefa Vendégház

Fügefa Vendégház
Tájegység:
Baranyai-Hegyhát
Település:
Orfű
Kapcsolattartó:
Jenczer Katalin
Cím:
7677 Orfű, Naposdomb 16.
Levelezési cím:
Telefon:
Mobil:
20/257-2759
Webhely:
Vendégfogadás egész évben:
igen
Üdülési csekk elfogadás:
nem
SZÉP-kártya elfogadás:
nem
Férőhelyek száma:
8
Szobák száma:
3
Beszélt nyelvek:
magyar, német, angol
Irányár:
Ellátás:
Önellátás
Szolgáltatások:
A Fügefa Vendégház többek közt az alábbi szolgáltatásokat kínálja: szabadtéri sütő-főzőhely, etetőszék, játszósarok és szobai játékok, mosogatógép, kávéfőző, teljesen felszerelt konyha,kerékpárkölcsönzés, parkoló.
Egyebek:
Orfű a Mecsek egyik legjelentősebb idegenforgalmi központja, ahol szinte minden együtt van a zavartalan kikapcsolódáshoz, pihenéshez. A strandolás mellett a vízisportok szerelmesei is szívesen keresik fel Orfűt, hiszen a vitorlázáson túl a kajakozás és csónakázás is színesíti a programválasztékot. Néhány km-re található a megújult Magyarhertelendi Termálfürdő és a kedvelt kirándulóhely, az Abaligeti Barlang- és Denevérmúzeum. Kerékpárút öleli körbe a tavat és elvezet a 16 km-re lévő Pécsre is. A lovas-, és kalandturizmust kedvelők számára szintén számos lehetőség kínálkozik. Ebben a kis faluban várja kedves vendégeit szeretettel a Fügefa Vendégház. A földszinti apartmanban található konyha+nappali, fürdő, szoba. 3 fő + 2 gyerek férőhellyel rendelkezik. A tetőtéri apartmanban 2 szoba található 3 és 2 fő részére külön fürdőszobákkal, közös konyhával, ebédlővel, terasszal. A konyhák teljes felszereltségűek. A kertben grillezési és bográcsozási lehetőség adott.

A Dél-Dunántúli Falusi Turizmus Klaszter kialakítása (DDOP-2.1.3/A-10-2010-0009 projekt) az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Kedvezményezett: Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Szövetség (7625 Pécs, Vince u. 9/2)

Az Egyesület működési költségeinek támogatói

a NEA-TF-15-M-0295, NEA-NO-16-M-0320 illetve a NEA-NO-16-SZ-0368 azonosító számú pályázatokban: