Hírek

A hónap üzletembere: Szundi György klasztertagunk
2012 May 07.

A Pécsi Kereskedelmi és Iparkamara a hónap üzletemberének Szundi György klasztertagunkat választotta. Szundi György a Partners Pécs Kft ügyvezetője, aktív tagja a Dél-Dunántúli Falusi Turizmus Klaszternek. Gratulálunk sikeréhez!

A hónap üzletembere: Szundi György
Egykori újságíróból lett sikeres vállalkozó. Az általa felépített cég már hosszú évek óta meghatározó piaci szereplő. A vállalkozás nem csak grafikai munkákkal, szerkesztéssel, könyvek tördelésével, kiadványok tervezésével foglalkozik, de időközben betört a konferenciák, rendezvények szervezésének piacára is. Legutóbb egy kiváló visszajelzéseket kapott 400 fős, tudományos rendezvény teljes szervezésében és lebonyolításában jeleskedett. A megrendelő partnerek szerint a „Partners Pécs” Kft. minden esetben teljesíti az általa felvállalt feladatot. Szundi György ügyvezetőt a kamara a hónap üzletemberévé választotta.

Forrás: www.pbkik.hu/deldunantuligazdaság

A Dél-Dunántúli Falusi Turizmus Klaszter kialakítása (DDOP-2.1.3/A-10-2010-0009 projekt) az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Kedvezményezett: Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Szövetség (7625 Pécs, Vince u. 9/2)

Az Egyesület működési költségeinek támogatói

a NEA-TF-15-M-0295, NEA-NO-16-M-0320 illetve a NEA-NO-16-SZ-0368 azonosító számú pályázatokban: